Fankadeli
2019 június 21 péntek

FankaDeli (polgári neve: Kőházy Ferenc) magyar underground hiphop előadó, hangmérnök, rádiós műsorvezető, a Night Child Records kiadó megalapítója. 
Művésznevének eredete: a Funky nevű kecskeméti szórakozóhely, amely fiatalkorának törzshelye volt, és a Deli (=vitéz) szavakból ered (nagymamája deli legénynek hívta kiskorában).

website templates

Sicambria rockzenekar 2019 június 21 péntek

"Azt gondoljuk, hogy világunk felemelkedéséért, minden embernek önmagának kell dolgoznia. Jelszavakat hangoztatva, nem lehet megváltani elromlott világunkat. Keressük, és tudni akarjuk Őseink igazát, mert szép jövőt, csak tiszta forrásból lehet kovácsolni."

Harmónia-rend-band  2019.06.22., SZOMBAT

"Egy nap alatt több, mint 170 ezren látták azt a videót, amelyet Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője osztott meg Facebook-oldalán. A felvételen a gyönki általános iskola gyermekkórusa és a nekik vezénylő csinos kórusvezető látható, amint A Zöld, a Bíbor és a Fekete című számot adják elő.Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője érthető meghatottsággal kommentálta az oldalára feltett videót, amelyen a Tolna megyei kisváros, Gyönk általános iskolásai éneklik A Zöld, a Bibor és a Fekete című klasszikust."

VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS
2019 június 22 SZOMBAT

„Ezután nincs olyan muzsika, amit hallgatni tud az ember. Ez maga a teljesség, legalábbis az a szelete, amit itt a földön fel lehet fogni belőle. Örök dallamok, amelyeket korszerű köntösbe öltöztettek.. Grandpierre Attila mindig lélekből énekel. Elveszíti önmagát a színpadon, hagyja, hogy eszközzé váljon a zene kezében, s annak üzenetét közvetítse. Ezért aztán aligha akad más olyan muzsika, amellyel ennyire hatásosan győzhetnénk meg nemzeti múltunk, örökségünk hatalmas, máig ható erejéről honfitársainkat és akár az egész világot, mint a Vágtázó Csodaszarvas zenéje. Aki egyszer meghallja, soha többet nem felejti el, mindig keresni fogja.”98 035 Gömörpéterfala, Felvidék, Gömörország


Email: poganyvarfogado@
gmail.com    
                
Telefon:
+421 911 615896                     

A Völgy